Idag öppnar nyemissionen i Phoenix BioPower!

Idag, 13 juni, öppnar nyemissionen i Phoenix BioPower. Som tidigare meddelats beslutades denna emission på årsstämman 29 maj.

Syftet med emissionen är att fortsätta driva teknikutvecklingen mot kommersialisering och det genom att arbeta mot uppförandet av en första kommersiell anläggning inom ca 6 år. För att nå detta behöver anläggningen börja byggas inom 2 år.

En tänkt BTC anläggning på 10 MWe med bränslegård, bränslebearbetning, förgasningstorn och maskinhall för gasturbinen. Anläggningen tar upp en yta på drygt 100x200 m.

Emissionen pågår under perioden 13 -30 juni och teckning sker genom ifyllande av anmälningssedel.

Aktieägare som vill utnyttja sina teckningsrätter tecknar genom er förvaltare/bank eller genom att fylla i Anmälningssedel I som skickas ut till er direkt. Önskar ni teckna fler aktier än som antalet rätter motsvarar tecknar ni dessa normalt genom er förvaltare. För frågor om teckning via teckningsrätter, kontakta er förvaltare/bank.

För teckning utan företräde gör man det genom att fylla i Anmälningssedel II. Det görs enklast med BankID direkt hos Aktieinvest på deras sida för emissionen. Alternativt använder ni en fysisk anmälningssedel. Påskriven anmälningssedel skickas per post eller som skannad kopia per e-post till till Aktieinvest FK. Instruktioner finns på anmälningssedeln.

Prospekt, Sammanfattning/Teaser, Finansinspektionens beslut samt anmälningssedel finna att ladda ned på bolagets site för nyemissionen här.

För mer information, kontakta bolaget på info@phoenixbiopower.com eller 08-663 58 00.

(I tidigare nyheter hade tryckfelsnisse lekt kurragömma med sin kusin “september” på några ställen som var svårhittade, vi ber om ursäkt för detta och eventuell oklarhet som det gett upphov till)